Waarom haten mannen onze vrienden?


Luisteren naar claims van een geliefde man kan erg onaangenaam zijn. Vooral als het gaat om een ​​onschuldige kop koffie in het gezelschap van een oude vriend. Waarom mannen deze vrouwelijke bijeenkomsten vaak niet leuk vinden? Waar zijn ze bang voor? Legt de psycholoog Galina Turks uit.

We dompelen de jaarlijkse Americano in een strandbar, we hebben met een vriend gesproken dat onze vakantie samen is, zonder mannen, is een geschenk van het lot. En we zouden niet in een situatie willen zijn waarin we moeten kiezen tussen vrede in het gezin en eenvoudige geneugten van communicatie met vrienden. Waarom zijn onze mannen en vrienden als het oosten en het westen, ze komen niet bij elkaar. Het gesprek hierover bleek fascinerend te zijn.

Je hebt gemerkt dat de meeste mannen op zijn best neerbuigen voor de goedkeuring van het feit dat een vrouw een vriend nodig heeft en bij de vermelding van vrienden gromt op de manier van een hond die een training loopt, maar toch geen wil delen bot? En vroeg of laat houden we op om dit belangrijke deel van ons vrouwelijke leven te onthullen, en dan wordt dit leven bleek en wordt gekocht door de shagen -huid, of wordt vruchtbare grond, waardoor rijke vruchten worden gegeven uit de zaden van zijn vermoeden. Maar het begon allemaal zo onschuldig!

Nadat we in zijn eigen persoonlijke ervaring hebben gesmoord, het herinneren van vrienden en vrienden, hun familieleden, collega’s en buren, kwamen we naar statistieken die controversieel lijken, maar dit wordt niet minder essentieel: 80% van de mannen is in een staat van voor de hand liggende of verborgen staat Sabotage over communicatie van vrouwen met hun vrienden, vooral ongehuwd en sociaal succesvol.

In eerlijkheid moet worden gezegd dat een man soms helemaal gelijk heeft in zijn oordelen over onze vrienden, maar hieruit houden we niet op om van ze te houden en te hebben geliefd, ze oordelen niet langer. Maar in de meeste gevallen is de afkeer van een man en alertheid over zijn vrienden absoluut irrationeel. Hij ziet er een bedreiging van zijn exclusiviteit en stabiliteit in.

Als het leven me weer ‘liefde voor het kwaad’ diagnosticeert, dan weet ik dat het de vechtende vrienden zijn die zullen helpen om wakker te worden uit de obsessie

Vriendinnen zijn eeuwige herrieschoppers van kalmte, censoren en examinatoren. De man vermoedt dat voor de analyse van vrienden, wat betreft een proefschriftraad, mannelijke waardigheid wordt gemaakt. Soms met humor bereiden we soms meedogenloos voor, beoordelen we elkaars persoonlijke leven en kunnen stemmen met zwarte of witte ballen voor iemand vitale betekenis hebben. Slechts tegelijkertijd is de kandidaat afwezig en ontnomen de gelegenheid om zich te verdedigen.

Daarom zijn wijze mannen onze vrienden niet boos, en soms spelen ze ze in de puck op de manier van fakir in de hindoeïstische tulband en schoenen met gebogen neuzen. En mannen worden onvoldoende ervaren, zet ons voor de keuze. De simpele waarheid “Vertel me wie je vriend is, en ik zal

je vertellen wie je bent”, mannen en vrouwen begrijpen het anders.

Een vrouw, die van een man houdt en zijn leven en zijn omgeving accepteert, ziet in zijn vrienden de beste kwaliteiten van zijn geliefde. We begrijpen dat je het nog steeds met anderen moet delen, dus laat het waardige mensen zijn. Een man beoordeelt een vrouw van haar vrienden. Wanneer zijn beschuldigende vinger op haar gericht is, weet dan dat de kwaliteiten die hij in haar heeft gevonden, hij je tolereert.

Vandaar de overmatige nauwgezetheid waar, het lijkt, wat is het voor hem. De hit parade van mannelijke claims tegen onze vrienden: frivolity, overdracht, lage intelligentie … De lijst kan worden voortgezet en het is natuurlijk bekroond. Stop met je impuls om je vriendin te verdedigen. Bekijk in plaats daarvan van dichterbij uw geliefde: in anderen, zoals u weet, zien ze wat ze niet in zichzelf herkennen.

In mijn jeugd verloor ik mijn vriend, bezweek ik aan de onopvallende, maar constante suggesties van een lieve, lieve, geliefde, alleen. Actief, sociaal en financieel succesvol, gratis, ze lijkt zijn nachtmerrie te zijn – wat als de scherpe smaak van haar andere leven aantrekkelijker wordt voor mij dan de gearrangeerde wereld van onze Khroesjtsjov? En hij was zeker jaloers op mij voor ons gemeenschappelijke verleden met haar, waarin er geen was, maar er was lepra van institutionele jeugd.

Terug naar huis na meisjesachtige bijeenkomsten, vroeg ik me af welk nieuws je mijn man kunt vertellen, en waar het de moeite van was om te zwijgen, en hield niet van mezelf voor deze hypocrisie. Zenuwen redden, eerst stopte ik met praten over mijn vriend in het algemeen, en stopte toen en dating.

Gelukkig slaagde deze fout erin deze fout te repareren: een vriend nam me in haar armen en ik nam afscheid van een man, en de scherpe smaak van een ander leven had er niets mee te maken. Het is gewoon dat ooit zijn zelftwijfel en zelfbevestiging van het type “en druiven groen zijn …” plotseling werd fris tot de onmogelijkheid van gezamenlijk bestaan.

Vertel me wie je man is en ik zal je vertellen wie je bent. En als het leven op een dag opnieuw me ‘liefde voor het kwaad’ diagnosticeert, dan weet ik dat het gevechtsvrienden zijn die zullen helpen om wakker te worden uit de obsessie. Dus we zijn geregeld dat we ernaar streven de deuren te openen voor zijn innerlijke wereld om de deuren te openen, en daar nemen onze vrienden een aanzienlijke plaats in. Soms ben ik zelfs geschokt in hoeverre we klaar zijn om te bereiken, met het bespreken van ons seksleven en mannen. Welke gevoelens zou dit dan moeten veroorzaken in de helden van onze roman?

Waarschijnlijk zijn vierkante meter van de ziel, zoals vierkante meter appartementen, ook beperkt, en de man bezet ook naburige

Maar we gaan verder – we betrekken mannen bij dit intiem tussen de lander, delen met hen het persoonlijke leven van onze vrienden, probeer de dialoog met hen te leiden volgens dezelfde regels, of liever zonder regels, en zijn geïrriteerd door hun misverstand. Misschien is het hier dat de wortel van het dilemma “mannen en/of vriendinnen” is? Hoe het op te lossen? Natuurlijk hebben we geen recept gevonden voor de tweede of de derde kop koffie. Maar als het bestond, zou het zeker wederzijds respect bevatten.

Ik wil niet zeggen: je houdt van me, liefde en mijn vriendin. Dit is niet noodzakelijkerwijs, en het klinkt dubbelzinnig. Maar u bent niet verplicht onze vriendschap, onze gemeenschappelijke waarden en belangen te respecteren, maar dubbel. Dit is als verplichte vereisten voor een kandidaat bij het inhuren: een goed persoon is geen beroep, als u een ervaren professional nodig hebt met een gespecialiseerde opleiding en kennis van het Engels. En ik neem de verplichting om de soevereiniteit van naburige staten te behouden – relaties met mijn man en mijn vrienden.

Ik geloof dat een man in staat is om onze behoefte om met vrienden te communiceren te begrijpen, als hij goed wordt uitgelegd de betekenis die zich achter de vorm verbergt. We zijn nog steeds heel anders, en de vorm irriteert het.

Al deze vele uren van gesprekken, winkelen, betekenisloze breuk van tranen en snot, die niet eindigen met iets constructiefs, maar waarna het leven opnieuw tolerant wordt en dan verbazingwekkend, zulke ontspannen vakanties, wanneer korte pauzes in slechts een week van gesprekken., En dan omdat gezamenlijke stilte ook een therapeutisch effect heeft. Hij begrijpt het niet, maar hij zal het proberen.

Sommige mannen zullen zeggen: “Girlfriends-Evil”. Iemand, die zijn vrouw naar koffie stuurt met vrienden, wrijft met beëindiging van zijn handen in afwachting. Iemand op een goede manier maakt het niet uit met wie zijn vrouw tijd doorbrengt, hij heeft vertrouwen in zichzelf en vertrouwen en vertrouwen zijn de woorden van één wortel. Misschien zal zo’n man de vakantie niet erg vinden met een vriendin op zee, omdat zijn eerste associatie de zee, de zon en het vrouwelijke gebabbel zal zijn voor spa -behandelingen, en niet knap in string.

Maar ik zal me afzien van een dergelijke test voor vertrouwen, zodat hij me nooit voor het feit van een onafhankelijke reis naar het resort plaatst. Het blijkt dat een vakantie met een vriend nog moet opofferen. Eigenlijk ben ik niet in de buurt van het idee om iets op te offeren-nog niet in het belang van een man, noch in principe. Tijdens perioden waarin mannen een sterke plaats in mijn leven innamen, werd communicatie met vrienden-spaken op zichzelf geminimaliseerd, en ik herinner me niet dat ik hieraan heb geleden.

Waarschijnlijk zijn vierkante meter van de ziel, zoals vierkante meter appartementen, ook beperkt, en de man bezet ook naburige. Hier is gewoon de plaats van een echte vriend in uw belangen om onschendbaar te laten – dit maakt deel uit van het raadsel dat ons vrouwen maakt. Er is een verleiding om de uitdrukking af te maken: mannen komen en gaan, en vrienden blijven. Maar dit is niet zo. We leven, en we veranderen, en met vrienden gebeurt het, we delen, zoals bij mannen.

Soulintimiteit is een concept buiten seksuele verschillen, en het behoort tot een smalle kring van waarden die ik zal verdedigen tot de laatste zucht, omdat leven zonder hen fris en zinloos is. Ik zal zowel intimiteit verdedigen met een vriend en nabijheid met een man, zelfs als ik ze tegen elkaar moet beschermen. En laat de reactie van de man op zijn vrienden een lakmoes stuk papier zijn in een test voor wederzijds respect en de goedkeuring van elkaars belangen, en dus de kracht van de relatie.

51Comments

Add yours
  1. 16
    Casibom

    After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader. Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

  2. 17
    Diyarbet

    Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

  3. 21
    Casibom

    Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

  4. 26
    ByCasino

    Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Hizmeti Skype : live:by_umut

+ Leave a Comment